Mięso z jednorożca

2
808

Jedliście kiedykolwiek mięso z jednorożca? Jeśli nie, właśnie macie okazję.

Jak pisze producent puszek Unicorn Meat, mięso z jednorożca importowane z małej, niezależnej wytwórni konserw w hrabstwie Meath, w Irlandii, to idealne źródło tłuszczy nasyconych, które skutecznie obniżają cholesterol. Dodatkowo chrupiące kawałki rogów w każdym kęsie zawierają naprawdę słuszną dawkę wapnia. Mięso smakuje jak kurczak z rożna i można z powodzeniem rozsmarować je na kanapce.

No dobra, a teraz na poważnie. Nie musicie jeść zawartości puszki, bo wewnątrz niej znajduje się jednorożec-maskotka pocięty na tzw. „części pierwsze”. Dno puszki jest łatwo wyjmowane w celu uzyskania łatwego dostępu do zwłok, ale chyba nie warto tego robić w obecności dziewczynek lubujących się na co dzień w kucykach i świecie magii.

Źródło: thinkgeek.com

2 KOMENTARZE

ZOSTAW ODPOWIEDŹ