Nowy sposób gotowania jajek

0
695

Trzeba przyznać, że telezakupy, na które często natrafiamy podczas przełączania kanałów, niejednokrotnie drażnią nasze zmysły. Ale jak powszechnie wiadomo, wśród często bezużytecznych produktów można znaleźć perełkę, która zadowoli głównie miłośników jajek  w każdej postaci.

Rollie to urządzenie umożliwiające serwowanie jajek w całkiem inny sposób i idealne rozwiązanie dla osób, które podczas kucharzenia nie lubią upaćkanego białkiem blatu. Innowacyjna technologia gotowania sprawia, że nasze jajko wystarczy jedynie wbić do środka, a po chwili będzie ono gotowe do jedzenia i to w dodatku… na patyku! Aby w pełni zrozumieć tę koncepcję, najlepiej zapoznać się z poniższym filmem.

Zobacz również: Bardzo owocowe dekoracje do kuchni

[youtube id=”RfZMZo1Rclo” width=”630″ height=”350″][/youtube]

ZOSTAW ODPOWIEDŹ